Mobil Munkairányítás népszerűsítése Elmű-Émász társaságcsoport Családi és Sportnapján
2012. 9. 7.

Augusztus végén került megrendezésre a hagyományos ELMŰ-ÉMÁSZ társaságcsoport Családi és Sportnap Budapesten, az Elektromos Művek Sporttelepén. A közel 40 fokos hőség sem riasztotta el a meghívottakat, több száz dolgozó és családtagjai látogattak el a sporttal, játékkal és szórakozással egybekötött egész napot kitöltő eseményre.
Ez évben a Geometria is részt vett az eseményen azzal a céllal, hogy az megrendelő projekttagjaival közösen népszerűsítse az mWFM projektet. Cégünk az „mWFM MIRTUSZ 3.0 Mobil-alkalmazás” erre a napra készült speciális változatát mutatta be terepi eszközön az érdeklődőknek.  Az elnevezés a mobil munkairányítási rendszer angol rövidítése, mely a jelenlegi MIRTUSZ Műszaki Ügyfélszolgálati és Munkairányítási Rendszer továbbfejlesztése, kibővítve új, munkafolyamatot könnyítő megoldásokkal.  A Geometria ezen fejlesztésével teljes körűen automatizálttá válnak a hálózati tervezett és nem tervezett munkafolyamatok, a fogyasztói hibabejelentések a felvételtől kezdődően, a munkák szerelők részére történő kiadásán át, azok elszámolásáig. Jelentősen javul a diszpécseri munka hatékonysága, a szerelői munkaidő kihasználtsága, csökkennek a gépjármű költségek és megszűnik a papír alapú adminisztráció. Az új mobil alkalmazás bevezetésével a szerelők már a terepen hozzáférnek minden szükséges információhoz, így javul munkájuk minősége és biztonsága.
A Geometria a Családi és Sportnap támogatójaként egy kvíz játék keretén belül mutatta be az alkalmazás előnyeit, az új mobil terepi eszköz funkciót az érdeklődőknek, játékosoknak.  A játék egy 10 kérdésből álló kvíz-teszt volt, mely az erre a célra felállított „mWFM”sátorban, 3 db mobil terepi eszköz segítségével zajlott. A teszt helyes kitöltésével a játékosok lehetőséget kaptak, hogy részt vegyenek a nap végén megrendezett sorsoláson, ahol a Geometria által felajánlott fődíj talált gazdára: egy új Apple iPad.
A digitális kérdőívet több mint 270 résztvevő töltötte ki sikeresen, miközben megbizonyosodhattak arról, hogy nem ördöngösség a majdan bevezetésre kerülő új eszköz kezelése.  A kitöltés mellett sokan érdeklődtek a munkairányítási rendszer várható bevezetéséről, szolgáltatásairól, tulajdonságairól.  A kvíz játékot sikeresen kitöltő részvevők közül a műsoros est szünetében Janicsák Veca húzta a nyertes nevét, aki az iPad boldog tulajdonosa lett. Reméljük, hogy ez az alkalom is hozzájárult ahhoz, hogy a teszt és pilot időszakot követően, a jövő évben használatba kerülő rendszer gyorsan és könnyen elfogadásra kerüljön jövőbeni használói által.

Hans Günter Hogg, az ELMŰ-ÉMÁSZ Társaságcsoport Igazgatóságának tagja gratulál a nyertesnek