Alkalmazási rendszerek fejlesztése

Rendszerfejlesztési tevékenységünk műszaki célú alkalmazások, információmenedzsmentet és integrációt támogató komponensek tervezésére, implementálására, integrálására irányul. Az általunk szállított rendszerek megrendelőink műszaki informatikai környezetébe illeszkednek be. Ennek megfelelően alapvetően a vállalati információmenedzsment programban, és az annak alapján készített műszaki informatikai fejlesztési koncepcióban rögzítettek képezik munkánk alapját.
Szállított rendszereink korszerű megoldásokat biztosítanak a műszaki nyilvántartás, munkairányítás, erőforrás-gazdálkodás, állapotfelmérés, karbantartás tervezés, stb. területein.
Munkánk során nagy súlyt fektetünk megrendelőink valós követelményeinek meghatározására, hogy a tényleges igényeknek megfelelő rendszer kerüljön szállításra.
A rendszerek fejlesztése során iteratív, inkrementális és interaktív módszerrel dolgozunk, az adott munka feltételeitől függően törekszünk az agilis módszerek (SCRUM, extreme programming, stb.) alkalmazásra.
A rendszerek hatékony és megbízható használhatósága érdekében kihasználjuk az Internet lehetőségeit, előnyben részesítjük a szerviz orientált architektúra (SOA) megoldást.