Elkezdődött a SZEGMENS alkalmazás éles használata a FŐTÁV Zrt-nél
2014. 3. 17.

Március elején kezdődött meg a FŐTÁV-nál a Geometria által fejlesztett SZEGMENS alkalmazás éles használata. Az alkalmazás, amelynek hátterében egy hálózatbejárással támogatott eseménynapló modul áll, lehetővé teszi, hogy a vállalat ügyfelei egyszerűen és gyorsan értesüljenek a várható és folyamatban lévő szolgáltatás zavarokról, illetve a közterületen végzett munkavégzésekről, amelyek forgalomkorlátozással járnak.

fotav.hu oldal munkatérképén Google térképi alapon láthatóak az ellátott épületek a szolgáltatási helyzet szintjének megfelelő színnel keretezve, továbbá az ikonok jelölte munkavégzési helyszínek. Az adott objektumra kattintva az ügyfél további információkhoz juthat, mint a munka várható befejezése vagy annak leírása. Az alkalmazás külső használata nagyon egyszerű, a Google térképi funkciókra épül.

A SZEGMENS rendszer így egyrészt növeli az ügyfél elégedettséget a folyamatos és pontos tájékoztatás  segítségével, másrészt jelentősen csökkentheti az ügyfélszolgálatra érkező kérdések, bejelentések számát, hozzájárulva a szervezet hatékony működéséhez.