Tavaszi átadások a DÉMÁSZ-nál
2011. 4. 8.

Műszaki munkairányító és beruházástámogató rendszerek új verzióinak átadása.
A DÉMÁSZ, hatékonyságának további javítása céljából, csökkentette szervezeti egységeinek számát. Annak érdekében, hogy az új szervezeti formát minél hatékonyabban ki lehessen szolgálni, a változásoknak megfelelően átalakításra kerültek a DÉMÁSZ műszaki munkairányító és beruházástámogató rendszerei is, melyeket a Geometria Kft. fejlesztett. A rendszerek új verziói márciusban kerültek átadásra.

A MIRTUSZ Műszaki Munkairányító Rendszer új verziója már a DÉMÁSZ-Partner Kft. (D-Partner) tervezett szervezeti változásainak megfelelően működik, azaz az eddig nyolc üzemmérnökségi központból irányított, több mint 200 szerelőcsapatot négy regionális központból lehet irányítani, és a D-Partner kezelésébe került az összes közvilágítási hiba elhárítása is. Az új verzió éles bevezetésének ideje 2011. május 1.

A DÉMÁSZ Hálózati Elosztó Kft. (DHE) által megrendelt BERTA Beruházás támogató rendszer üzemi tesztjeinek tapasztalatai alapján elkészült ennek az alkalmazásnak is a módosított, kiegészített verziója, amely támogatja a DHE összes beruházási folyamatának egyedi nyilvántartását, követését és teljes körű időbeli és pénzügyi kontrollját, valamint vállalati szintű riportokat biztosít a különböző típusú és státuszú beruházásokról.