Érdekeltségeink

Geometria GIS Systems House B.V.

A 100%-os Geometria Kft. tulajdonú holland leányvállalat az anyacég export tevékenységének támogatására alakult meg 1995-ben. A cég feladata a hollandiai ügyfélkapcsolatok gondozása, a helyi műszaki támogatás biztosítása.

Az export részaránya a 90-es évek közepén elérte a cég bevételének 50%-át. Az export súlya a cég tevékenységében a hazai piac gyors fejlődése következtében a későbbiekben relatív kisebb súlyú, de továbbra is számottevő arányú.

Disneystrook 36. 2726 ST Zoetermeer

GeoAdat Szolgáltató és Informatikai Kft.

1088 Budapest, Szentkirályi u. 8.

A GeoAdat Kft., mint a Geometria Kft. leányvállalata, speciális térinformatikai adatbázisok kialakítására és megvalósítására alakult 1997-ben. A cég a térinformatikán belül a projektekhez szükséges technológiai szaktudás és kapacitás kínálatával és összehangolásával, projektvezetéssel, minőségbiztosítással és konzultációval foglalkozik. A cég továbbfejlesztve a korábban kialakított kapcsolatokat jelentős szakmai vevőkört és partnerhálózatot alakított ki az Európai Uniós országokban. A speciális adatbázis-szolgáltatásokkal német, osztrák, holland projektekben hosszútávú együttműködésre nyílt lehetőség. A cég több EU tenderen sikerrel vett részt, és a külföldi munkák tapasztalatai a hazai piacon is magas színvonalú adatbáziskészítést tesznek lehetővé. Referenciái közül kiemelkedik, a több német tartományt érintő, az EU közvetlen agrártámogatását ellenőrző rendszerben való tevékenysége.

graphIT Kft.

1027 Budapest, Medve utca 17.

Az 1997-ben alapított graphIT Kft. a hazai mérnök-informatikai rendszerek meghatározó szállítója. A graphIT Kft. részben nemzetközi informatikai cégek magyarországi képviseletét látja el, részben saját alkalmazásokat és megoldásokat kínál ügyfelei részére. Megoldásait, illetve az azokra épülő iparági fejlesztéseket több száz hazai gépipari- és tervezővállalat használja. A graphIT célja, hogy szakértelmével hozzájáruljon ügyfelei és partnerei sikeresebb működéséhez.

A graphIT Kft. a hazai piacon az egyetlen olyan csak és kimondottan gépészeti szoftvermegoldásokkal (CAD/CAM) foglalkozó cég, amely teljes és skálázható megoldást tud nyújtani a termékéletciklus-kezelés (PLM) minden területére, tetszőleges méretű és tevékenységű ipari cég számára. A graphIT, mint a Siemens PLM Software magyarországi megoldásszállító partnere, képviseli a szoftvergyártó teljes termékpalettáját.

A graphIT Kft. legfontosabb termékei:

  • Siemens PLM Software: NX, Solid Edge, Teamcenter, Tecnomatix, FEMAP,
  • Planit: Edgecam, Radan.

Szolgáltatásai: szoftver forgalmazás, bevezetés, tanfolyamok, támogatás, konzultáció, testreszabás, egyedi fejlesztések.