Partnereink

Partnereink a világ legfejlettebb, legelőremutatóbb térinformatikai társaságok: A GE Smallworld az egyik legdinamikusabban fejlődő cég a térinformatikai alapú közműalkalmazások területén. A GE Smallworld terméke a Smallworld térinformatikai alapszoftver, amely számos ipari alkalmazási (távközlési, tervező, diszpécser, stb.) modullal kiegészíthető.

Bentley

Bentley Systems

A Bentley (Bentley Systems Europe, B.V.) a világ egyik élenjáró CAD és GIS alapszoftvereket fejlesztő cége.
A Geometria a Bentley kiemelt ún. “GeoSource Solution Provider” partnere.

GE Network Solutions

 A GE Smallworld így komplex termék alapú megoldás szállítására törekszik, csökkentendő az egyedi fejlesztés igényét. 
A Geometria, mint “Solution Provider” a Smallworld termékek magyarországi terjesztője és fejlesztője.

gita Magyarország   

gita Magyarország

A gita (Geospatial Information & Technology Association – Egyesület a településirányítási és közműszolgáltatói informatikáért) egyesület közmű szakterületi, műszaki informatikai szervezet, amelynek célja a műszaki informatikához kapcsolódó ismeretek terjesztése.

Intergraph

Intergraph Corporation

A több évtizedes szakirányú tapasztalattal rendelkező Intergraph (Intergraph Corporation) a közműves alkalmazások egyik piacvezető cége. Az Intergraph iparág specifikus térinformatikai eszközkészletet fejlesztett ki a távközlési és közművállalatok részére. Napjainkban mintegy 23 ezer FRAMME munkahely működik a világ 65 országában. A Geometria 1989 óta használ Intergraph termékeket alkalmazásainak megvalósításához. Az Intergraph szakismeretek felhasználásával számos európai projektben vettünk részt Intergraph alapú rendszerek fejlesztésében.
A Geometria mint “Megoldás Központ” (Solution Center) és Regisztrált konzultáns, jelenleg, “Regisztrált Megoldás Központ” (Registered Solution Center, RSC) támogatja az Intergraph termékek magyarországi bevezetését. Az RSC megállapodás az Intergraph G/Technology un. közmű megoldásaira és a Geomédia GIS termékekre terjed ki. A Geometria az Intergraph termékek eladásával kapcsolatban kiemelten a közműpiaci felhasználókra fókuszál.

ORACLE

Oracle Corporation

Az Oracle (ORACLE Corporation) felismerve a grafikus és alfanumerikus adatok integrált tárolásának és kezelésének előnyét kidolgozta az Oracle Spatial modult, amelynek segítségével nyitott környezetben megvalósítható a két adattípus egységes kezelése. A Geometria Magyarországon elsőként támogatja az Oracle Spatial alkalmazását.
Az Oracle alapú rendszerek implementálását a Geometria Kft. az ORACLE PARTNERNETWORK rendszer “Oracle Partner” szintű tagjaként végz

Certificate