Magyar Elektrotechnikai Egyesület 65. Vándorgyűlése

Idén 65. alkalommal rendezte meg a Magyar Elektrotechnikai Egyesület az éves Vándorgyűlést. A rendezvény helyszínéül a Visegrádi Thermal Hotelt választották a szervezők, fő témája a digitalizáció és a tiszta energia volt. Az érdeklődő szakemberek átfogó képet kaphattak a villamos ipar legújabb technológiai trendjeiről a plenáris és szekció előadások keretében továbbá a szokásos baráti találkozókon folytathattak eszmecserét.

A szekcióüléseken két kiváló kollégánk is lehetőséget kapott előadást tartani. Dunay András a „Tudatos áttérés az adatvezérelt fenntartástervezésre és hálózatüzemeltetésre” címen osztotta meg ismereteit a témában, míg dr. Fűr Attila „ A kiterjesztett valóság és alkalmazása a közművállalatoknál” előadása volt meghallgatható. Attila témáját az Elektrotechnika szakmai folyóirat is érdekesnek találta, ezért felkérést kapott a lap szerkesztőitől egy hosszabb cikk megírására, melyet itt olvashatnak. Kollégáink sikereire ezúton is nagyon büszkék vagyunk.

Az előadásokon túl szponzorációval és saját standdal is jelen voltunk az az eseményen. Rengeteg ismerős és új érdeklődő kereste föl kiállítási helyünket. Kiemelt érdeklődésre tartott számot az innovatív kiterjesztett valóság modulunk, és a hagyományos rendszereink mellett, bemutattuk a megújított mobil munkairányítási megoldásunkat (MIRTUSZ mobil) is. A kemény munkát folytatjuk tovább, hogy jövőre ismét komoly technológiai fejlesztéseket mutathassunk be az érdeklődő szakembereknek.

Megosztás itt: linkedin
LinkedIn

Hasonló bejegyzések

Hasonló bejegyzések