A MIRTUSZ munkairányítási rendszer önálló modulja

MIRTUSZ Watch - minden perc számít

MIRTUSZ Watch

Hogyan működik a MIRTUSZ Watch?

Munkabiztonság

automatikus vészhelyzeti üzenet, segélykérés

A szerelő bármilyen helyzetben, egy kattintással tud segélykérési jelzést küldeni. Opcionálisan aktiválható a pulzusmérés alapú biztonsági funkció, amely rendellenes életjelek észlelése esetén automatikusan helyszín és elérhetőségi adatokat tartalmazó vészhelyzeti üzenetet küld a központba.

AZONNALI ÉRTESÍTÉSEK

rezgő üzenetjelzés, hangjelzés

A csuklón hordott óra rezgő jelzése lehetővég teszi, hogy a szerelő azonnal, akár munka közben az órára pillantva értesüljön, ha üzenete vagy új munkája érkezett.

GYORS UTASÍTÁSOK

egyérintéses munkairányítási parancsok

A MIRTUSZ Watch alkalmazáson keresztül kényelmesen és gyorsan tud egyszerű munkairányítási parancsokat kiadni a szerelő, amely hozzájárul a pontosabb időpecsétek rögzítéséhez, ezáltal a munkatervezés hatékonyságjavításához.

MOBILITÁS

használat nehéz körülmények között

Az óra lehetőséget ad a szerelőnek, hogy olyan helyeken is használja a munkairányítási rendszer támogatását, ahol ezt egyébként nehézkes lenne hagyományos eszközzel megtenni, mint az oszlopon, vagy aknában. A szerelő a munka megszakítása nélkül tud telefonálni a központi munkairányítóval, vagy más kollégájával.

INTEGRÁCIÓ

önálló modul, folyamatos online szinkronizációval

A MIRTUSZ Watch különálló modulként integrálható a központi munkairányítási rendszerhez.
Az online szinkronizáció lehetővé teszi, hogy minden kiadott utasítás automatikusan, azonnal szinkronizálásra kerüljön az eszközök és rendszerek között.