Sikeres Geometria részvétel a European Utility Week konferencián

Idén november 6-8. között Bécsben került megrendezésre a közműszektor egyik legjelentősebb konferenciája és kiállítása a European Utility Week (EUW), ahol cégünk kiállítóként, önálló standdal jelent meg. Az eseményen 100 országból 12 ezer látogató, valamint 600 kiállító vett részt.

A Geometria az EUW-n mutatta be a legújabb innovációs fejlesztését: a közművek terepi munkáját támogató, abszolút helymeghatározáson alapuló AR megoldását. Az innováció újszerűségét tükrözi, hogy összesen 3 cég mutatott be AR rendszert, amelyek közül egyedül a Geometria megoldása alkalmas a földfelszín alatti műszaki berendezések (pl.: a közüzemi hálózatok) és az azokkal kapcsolatos információk megjelenítésére, kezelésére.

A Geometria standra látogatók az AR megoldás mellett információt kaptak a Geometria kockázat alapú fenntartástervezés támogató eszközéről , a munkairányítási feladatokat támogató MIRTUSZ rendszerről és a közműhálózatok vagyongazdálkodását támogató, a cégünk által kidolgozott SAM (Smart Asset Management) érettségi modellről.

Megosztás itt: linkedin
LinkedIn

Hasonló bejegyzések

Hasonló bejegyzések